Žemės ūkio dėžės, pakuotės

Įvairūs sodinukai, sėklos, augalai, sodo reikmenys (parduoda, siūlo) Klaipėdoje skelbimas

Parduoda . 2024-04-04. Skelbimo ID: P17263531
Kaina, €:0.30 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

https://www.pakobaze.lt/produkto-kategorija/gofrokartono-pakuote/zemes-ukiui/

Siūlome gofrokartono dėžes, indelius, pakuotes žemės ūkiui pakuoti. Jos yra įvairių formų ir dydžių, skirtos efektyviam sandėliavimui, patogiam transportavimui bei ekologiškam produktų pristatymui į prekybos vietas. Šios dėžės išsiskiria tvirta konstrukcija, garantuojančia vaisių ir daržovių saugumą per visą jų naudojimo laiką.

Kam yra pritaikytos pakuoti?
Tinkamos pakuoti įvairias žemės ūkio gėrybes, pradedant daržovėmis ir baigiant vaisiais, uogomis ar grybais. Be to, jos puikiai tinka tiek verslo, tiek namų ūkių poreikiams, užtikrindamos patogų pernešimą, saugų transportavimą ir apsaugą nuo gėrybių subliuškimo.

Siūlome įvairių tipų ir matmenų vaisių ir daržovių dėžių asortimentą, skirtą skirtingiems produktams ir poreikiams. Tai apima skirtingo dydžio ir formos dėžes, taip pat specializuotas dėžes tam tikriems produktams, pavyzdžiui, didelės talpos dėžes daržovėms (porams, salierams, morkoms, pomidorams, agurkams ir pnš.), mažesnius kartoninius indelius dėžutes uogoms (pvz. braškėms, mėlynėms, vyšnioms, trešnėms ir pnš.).

Rūpindamiesi gamta, keiskite įprastines plastikines pakuotes, kurias iki šiol naudojote žemės ūkio gėrybėms pakuoti ir pasirinkite, jau spėjusius išpopuliarėti, ekologiškas pakuotes, dėžutes ar indelius žemės ūkiui. Jei vis gi neradote tinkamų variantų, raginame susisiekti su mumis asmeniškai, greičiausiai, galėsime pasiūlyti ir kitų variantų arba, net pagaminti individualiai jums.
Parašykite savo nuomonę