Žaidimas "Vandens takelis", 18+ mėn.

Vandens žaislai vaikams (parduoda, siūlo) Kaune skelbimas

Parduoda . 2024-10-12. Skelbimo ID: P17819770
Kaina, €:15 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

Su šia vandens grandine maudynės vonioje taps tikra atsipalaidavimo akimirka.

Puiki grandinė, skirta vandens poveikiui pažinti! 14 keičiamų detalių, kad galėtumėte sukurti savo grandinę.

Šiame vandens konstravimo žaidime gausu gudrybių, kurios pagyvins vonios laiką! Čia yra ištisas vamzdžių tinklas su čiaupais ir daugybė užduočių, skirtų vandens poveikiui atrasti. Nuobodžiauti neįmanoma!

Kai vaikas įpila vandens į rezervuarą ir užsuka čiaupus, įsijungia visa grandinė! Nardantis triušiukas Galoppinas nurodo tekančio vandens kryptį...

Jūsų vaikui patiks stebėti, kaip kapsulėje pakilęs rutuliukas rodo vandens lygį. Jis žais su vandeniu, kuris varo malūnėlį, ir mielai leisis laistomas mažos gėlytės. Tėvų lydimi vaikai taip pat gali užsukti vieną iš trijų čiaupų ir sustabdyti su tuo susijusią veiklą. Žaisdami jie sužinos, kad vienas veiksmas gali sukelti kitą.

14 detalių yra keičiamos, todėl vaikai gali susikurti savo eigą. Vyresniems vaikams patiks sugalvoti neįprastų būdų, kaip išbandyti vandens grandinę. Leiskite pasireikšti savo vaizduotei!

Tai smagus, akį traukiantis žaidimas mažiesiems. Tai puiki proga vaikams lavinti savo vikrumą, ugdyti pastabumą, priežasties ir pasekmės supratimą bei žodyną!

Dėl siurbtukų grandinę lengva pritvirtinti prie vonios šonų arba plytelių. Tvirtas ir praktiškas, jis taip pat gali būti nuimamas ir tapti savarankišku žaislu.

Prie vonios sienelės pritvirtintą žaislą galima naudoti, kai tik kūdikis sėdi vonioje.

Matmenys: 13 x 13 x 9,5 cm

Pakuotės turinys:

1 talpykla su siurbtukais
1 jungtis
3 maišytuvai
6 vamzdeliai
1 permatoma kapsulė su vandens lygio rutuliuku
1 malūnėlis
Parašykite savo nuomonę