XScooters.lt - Xiaomi Elektrinių Paspirtukų Baterijų

Paslaugos dviratininkams (siūlo paslaugas) Vilniuje skelbimas

Siūlo . 2024-02-27. Skelbimo ID: P17259130
Kaina, €:20 €
Veiksmas:Siūlo
Teikiamos paslaugos:Dviračių remontas
Kita

XScooters.lt - Xiaomi Elektrinių Paspirtukų Baterijų Atnaujinimas, Remontas ir Gamyba
Ar jūsų elektrinis paspirtukas nebeatitinka jūsų lūkesčių? Ar pastebėjote baterijos problemas? Mes, XScooters.lt, specializuojamės elektrinių paspirtukų baterijų atnaujinime, remonte ir gamyboje, siekdami užtikrinti optimalų jūsų paspirtuko našumą ir patikimumą.
Mūsų paslaugų spektras apima:
• Baterijų Atnaujinimas: Senos, prastai veikiančios baterijos gali būti atnaujintos arba pakeistos naujomis, suteikiant jūsų elektriniam paspirtukui ilgalaikę galimybę veikti.
• Baterijų Remontas: Mūsų profesionalūs technikai atliks visus baterijų remonto darbus, įskaitant BMS keitimą, programavimą, celių keitimą, balansavimą ir talpos nustatymą.
• Naujų Baterijų Gamyba: Gamybos procese naudojame aukščiausios kokybės komponentus, siekdami užtikrinti ilgaamžiškumą ir patikimumą.
• Papildomų Baterijų Gamyba: Jei jums reikia papildomos baterijos, kad galėtumėte padidinti savo elektrinio paspirtuko veikimo laiką, mes galime jums padėti sukurti tinkamą sprendimą.
• Baterijos Talpos Nustatymas: Mūsų ekspertai atliks baterijos talpos nustatymą, kad būtų užtikrintas optimalus jos našumas ir ilgaamžiškumas.
• Konsultacijos ir Patarimai: Mūsų ekspertai yra pasirengę suteikti jums patarimų ir konsultacijų, kad galėtumėte pasirinkti tinkamą sprendimą pagal savo poreikius.
Pasitikėkite mūsų patirtimi ir profesionalumu! Susisiekite su mumis jau šiandien, kad galėtume padėti jums maksimaliai išnaudoti jūsų elektrinio paspirtuko potencialą.
Kontaktai:
Telefonas +37066946777
El.paštas [email protected]
xscooters.lt
Parašykite savo nuomonę