Velso terjeras šuniukai

Valų terjeras veislės šunys, šuniukai (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas

Parduoda . 2024-07-06. Skelbimo ID: P17586040
Kaina, €:500 €
Veiksmas:Parduoda
Veislė:Valų terjeras
Lytis:Kalytė
Amžius:4 - 12 mėn.

Ypatumai / įranga:
  • Su dokumentais

Parduodamos dvi gražios Velso terjerų seserys 7 mėn.

Galite pirkti juos kartu arba atskirai. Abi patelės yra visiškai paskiepytos pagal infekcinių ligų protokolą, reguliariai valomos nuo endoparazitų ir išorinių parazitų, pažymėtos mikroschema. Jie turi visus dokumentus, įskaitant kilmės dokumentus ir pasą.

Velso terjerai yra žinomi dėl savo energijos, sumanumo ir lojalumo. Ši veislė idealiai tinka šeimoms, nes myli vaikus ir puikiai sutaria su kitais augintiniais. Jų drąsa, gyvumas ir atsidavimas šeimininkams daro juos puikiais kompanionais.

Be to, kad šios seserys yra nepaprastai mielos ir draugiškos, jos taip pat turi puikią genetiką, todėl jos yra ypatingas jų veislės pavyzdys. Velso terjerai taip pat yra labai prisitaikantys, lengvai dresuojami ir gali prisitaikyti prie įvairaus gyvenimo būdo – nuo ​​aktyvių šeimų iki ramesnių namų ūkių.

Papildomi privalumai:
- Profesionalus palaikymas: suteiksime visas reikalingas priežiūros ir mokymo konsultacijas, kad jūs ir jūsų nauji augintiniai galėtumėte greitai ir lengvai prisitaikyti

- Galimas pristatymas: jei negalite jų atsiimti asmeniškai, siūlome pristatymo galimybę Jūsų namų adresu


Norėdami gauti daugiau informacijos ir susitarti dėl vizito, susisiekite su mumis. Nepraleiskite progos papildyti savo šeimą tokiais brangiais nariais!

Susisiekite su mumis telefonu +381693322666
El. paštas: [email protected]
Parašykite savo nuomonę