UAB "Vartų pultelis"

Įvairus darbas, darbo pasiūlymai, darbo paieška, paslaugos (siūlo paslaugas) Vilniuje skelbimas

Siūlo . 2024-08-10. Skelbimo ID: P17664937
Kaina, €:-
Veiksmas:Siūlo

UAB "Vartų pultelis" jau daugiau nei 10 metų specializuojasi vartų automatikos ir pultelių srityje, tapdami šios srities lyderiais. Esame vieninteliai oficialūs HR Matic universalių pultelių atstovai Baltijos šalyse. Šie pulteliai automatiškai suderinami su populiariausių prekių ženklų, tokių kaip Hormann, BFT, Came, Nice, Beninca, V2, Faac, RIB, Proteco, Roger, Mhouse, Genius, Life, Tau, Marantec, King gate, automatikomis.

Mūsų asortimente rasite daugiau nei 100 skirtingų vartų pultelių, kurių skaičius nuolat auga. Siūlome tik aukščiausios kokybės pultelius ir automatikos sistemas, skirtas patikimam ir saugiam vartų valdymui. Be to, turime platų universalių ir originalių pultelių pasirinkimą, įskaitant Proget, Sommer, Motorline, Liftmaster, Wisniowski, Novoferm, Somfy ir kitus žinomus prekių ženklus.

Pasitikėkite mūsų patyrusia komanda, kuri pasirengusi padėti jums rasti tinkamiausius sprendimus, atitinkančius jūsų individualius poreikius. Atraskite, kaip mūsų produktai gali pagerinti jūsų namų ar verslo vartų funkcionalumą ir padidinti kasdienio gyvenimo komfortą bei saugumą!

Hr Matic universalūs vartų pulteliai - www.vartupultelis.lt/hr-matic-vartu-pulteliai-vartu-pulteliai/
Originalūs vartų pulteliai - www.vartupultelis.lt/originalus-vartu-pulteliai/
Mūsų kontaktai - www.vartupultelis.lt/kontaktai/
Parašykite savo nuomonę