Stipriklis nagams Biogel 15ml

Priemonės manikiūrui ir pedikiūrui (parduoda, siūlo) Kaune skelbimas

Parduoda . 2024-04-27. Skelbimo ID: P17265400
Kaina, €:4.80 €
Veiksmas:Parduoda
Tipas:Stiprikliai, kietintojai
Būklė:Nauja

BIOGEL nagų priežiūros programa - preparatas, stiprinantis nagų plokštelę, 15ml

BIOGEL® yra preparatas, skirtas nedelsiant pagerinti ypač plonų ir silpnų nagų būklę. Jis skirtas ypač silpniems ir trapiems nagams. Jis taip pat turėtų būti naudojamas po kiekvieno gelinio lako, gelio ir akrilo nuėmimo, taip pat normaliai, profilaktinei nagų plokštelės apsaugai nuo neigiamų išorinių sąlygų. Jis gali būti naudojamas kaip paprastas skaidrus nagų lakas ir kaip pagrindas nagų lakui. Preparatas turi modernią formulę be formaldehido. Jis sukietina ir atstato nagų plokštelės pažeidimus, biologiškai veikia kreatiną (pagrindinę nago statybinę medžiagą) ir tokiu būdu, kad keičia jo struktūrą - sustiprina. Nago plokštelė tampa atspari traumoms ir pažeidimams. Produkto sudėtyje taip pat yra natūralus L-cisteino, kuris biologiškai atnaujina nagą, skatindamas jo augimą. Naudojant šią priemonę nagai apsaugomi nuo pageltimo, atgauna sveiką išvaizdą, tampa stipresni, o priemonės poveikis išlieka ir po jos naudojimo.

biologiškai atnaujina nagą
atstato nagų plokštelės pažeidimus
stiprina nagų plokštelę iš vidaus
apsaugo nuo išorinių veiksnių, traumų, pažeidimų
skatina nagų augimą
saugo nuo pageltimo
ilgalaikis sveikų nagų efektas

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET
Parašykite savo nuomonę