Stiga Estate 9102 Wx 4wd Visi varantys ratai!

Sodo traktoriai (parduoda, siūlo) Kelmėje skelbimas

Parduoda . 2024-04-16. Skelbimo ID: P16541527
Kaina, €:7 598 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

Standartinė kaina 7999 Eur
Sumažinta kaina 7598 Eur

+ Paketas "Viskas įskaičiuota" dabar NEMOKAMAI! (Galima paketo atsisakyti, taikoma papildoma 100 Eur nuolaida technikai)
Paketą sudaro:
1. Technikos pristatymas visoje Lietuvoje
2. Technikos paruošimas darbui
3. Alyva (reikiamu kiekiu užpildomas variklis, sutepami tepimo taškai)
4. Tinkamas pjovimo agregato sureguliavimas darbui
5. Pamokymas dirbti (pristatę techniką pamokysime, kaip ja naudotis ir tinkamai eksploatuoti visus metus)
6. Garantinio gedimo atveju, garantiniu laikotarpiu servisas pas jus atvyks į namus visoje Lietuvoje nemokamai.

Galingasis STIGA Estate 9102 WX 4WD traktorius yra funkcionalaus ir patrauklaus dizaino, varomas visais keturiais ratais bei galingu, 2-jų cilindrų Stiga ST 650 Twin varikliu yra skirtas pjauti aukštą, peraugusią žolę dideliuose ir apleistuose plotuose.

Hidrostatinė, pedalu valdoma transmisija užtikrina komfortą dirbant. Kadangi greitis reguliuojamas pedalu, nereikia perjunginėti pavarų, o tai palengvina valdymą bei manevravimą.

Variklio dangtis perprojektuotas taip, kad pagerintų oro įsiurbimą ir optimizuotų variklio galią. Šis traktorius pateikiamas su dviejų sinchroniškai veikiančių peilių, 102 cm pločio sustiprinta pjovimo deka, užtikrinančia puikius pjovimo rezutatus net ir esant sudėtingiausioms sąlygoms. Pjovimo peiliai yra paleidžiami tiesiog nuspaudus ryškų geltoną, elektromagnetinį jungiklį prietaisų skydelyje.

Pjovimo aukštis reguliuojamas 9 pozicijomis nuo 25 iki 100 mm. Privalumas tas, kad įsimenamas dažniausiai naudojamas pjovimo aukštis. Deka yra su 4 atraminiais ratukais, prisitaikančiais prie nelygaus pjaunamo paviršiaus.

Traktoriukui universalumo suteikia tai, kad galima pasirinkti kelis pjovimo būdus, kurie labiausiai tinka pjaunamam plotui: surinkimą, galinį išmetimą arba mulčiavimą, taip patręšiant nupjautą veją. Žolė surenkama į ypač didelį bei sutvirtintą 360 litrų talpos krepšį.

Net ir pjaunant peraugusią ar šlapią žolę išmetimo anga neužsikemša dėl sinchroniškai veikiančių peilių, optimizuojančių oro srautą. Ypač tvirta ir paslanki priekinė ašis, keturių varomų ratų (4WD) sistema, dideli galiniai ratai, stambaus protektoriaus padangos užtikrina stabilumą dirbant sudėtingiausiomis sąlygomis ir šlaituose.

Patogus ergonomiškas ir neslystantis vairas, reguliuojama, komfortiška Stiga sėdynė su porankiais, paaukštintu atlošu bei turinti apsauginį jungiklį, kai vairuotojas pasikelia nuo sėdynės, variklis ir pjovimo peiliai automatiškai išjungiami.

Dėka naujos kartos išmaniojo 5,5" dydžio ekrano, traktoriuko techninė būklė visuomet aiškiai matoma, o žalios šviesos indikatorius parodo kai pasiekiamas geriausias pjovimo našumas. Traktoriukas turi autopiloto funkciją, kuomet palaikomas pastovus greitis dirbant.

Ilgaamžiai ir energiją taupantys šviesos diodų žibintai naudingi dirbant sutemus, o priekinis bamperis apsaugo nuo galimų smūgių. Dekoje įmontuota apiplovimo jungtis, leidžianti greitai ir lengvai išplauti pjovimo agregato apačią po kiekvieno pjovimo. Taip pat šalia vairuotojo sėdynės yra įmontuota daiktadėžė bei puodelio laikiklis.

Gamintojas: STIGA
Kuro tipas: Benzinas
Variklis: Stiga ST650 Twin
Variklio galingumas: 10.6 kW
Transmisijos tipas: Hidrostatinė, AWD
Pavarų valdymas: Pedalais
Pjovimo plotis: 102 cm
Pjovimo aukštis: 25 - 100 mm
Pjovimo peiliai: 2 vnt
Peilių įjungimas: Elektrinis
Pjovimo būdai: Surinkimas / mulčiavimas / galinis išmetimas
Surinktuvo talpa: 360 L
Atraminiai ratukai: 4 vnt.
Akumuliatorius: 12 V / 22 Ah
Mulčiavimo komplektas: Parduodamas atskirai
Deko išplovimo sistema: Yra
Kuro bako talpa: 10 L
Svoris: 306 kg
Garantija 24 mėn.

BENDRADARBIAUJANT SU "SB LIZINGU" IR "MokiLizingas" PARDUODAME IR IŠSIMOKĖTINAI JUMS PALANKIAUSIOMIS IŠSIMOKĖJIMO SALYGOMIS

Šiauliai - Raseiniai - Kaunas - Vilnius PRISTATYMAS 20eur!

JŪSŲ PATOGUMUI PREKĖS SIUNČIAMOS-PRISTATOMOS Į VISUS LIETUVOS MIESTUS! (PRISTATYMO KAINA 40EUR VISOJE LIETUVOJE)

1. Adresas: Kelmė, Vytauto Didžiojo 47 (STIGA PARDUOTUVĖ)
2. Adresas: Kelmės raj. Verpenos km. Vilbėno g. 6 ("KELMĖS TECHNIKA" PARDUOTUVĖ) Didžiausia sodo technikos parduotuvė Žemaitijoje.
Į google maps vesti "Kelmės Technika"

Tel.: +37063272303 Žilvinas
Tel.: +37069975545 Albinas
Parašykite savo nuomonę