Stendai (aliuminiai, plastikiniai, mediniai, chromuoti)

Įvairūs biuro baldai (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas

Parduoda . 2024-06-13. Skelbimo ID: P17494285
Kaina, €:150 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

Individualus darbas su kiekvienu klientu. Jums bus pasiūlytas platus asortimentas reklaminių stendų medžiagų, formų, dydžio. Galime pasiūlyti sukurti nuo paprasčiausio stendo iki stendo su atskiru kambariuku, durimis, LCD monitoriais, apšvietimu, lentynomis, vitrinomis, stalu ir kitomis detalėmis. Sukurtas grafinis dizainas atspindės įmonės veiklą ir parduodamą produktą. Viskas priklausys tik nuo Jūsų pageidavimų ir susikurtos vizijos.

Stendų variantai:
Dantyto aliuminio, Mediniai, Flexiframe plastiko, anoduoto aliuminio: FOGA, EGO, TETRA, ISOframe, chromuoto plieno TUBE.


Parodinės įrangos nuoma, grafinių plakatų gamyba, FLASH baneriai ir reklama, ekspozicijų ir parodinių stendų projektavimas. Transportavimo krepšiai plakatams ir stendams, grafiniai stendai su plakatais, scenos ir sceninės konstrukcijos, foto nuotraukų redagavimas. Prezentaciniai stalai, ES paramos skydų ir stendų gamyba, plastikiniai ir aliuminiai rėmai, scenų gamyba iš aliuminio konstrukcijų. Ekspoziciniai stendai mokykloms, reklaminiai stendai, aliuminiai ir mediniai stendai, transportavimo dėžių gamyba. Reklaminė įranga prekybai, LED šviečiantys stendai ir rėmeliai, išlenkti stendai ir sienelės, brošiūrinės reklamai. Reklaminės iškabos, mobili stendų sistema, firminiai stovai.


UAB EuroEGO Ltd.
Tel.: +37060631237, +37060512959
[email protected]
www.euroego.lt
Parašykite savo nuomonę