Statybinis UV LED polygelis nagams Porcelain

Gelio sistema nagams (parduoda, siūlo) Kaune skelbimas

Parduoda . 2024-03-29. Skelbimo ID: P16100902
Kaina, €:10.90 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

PORCELAIN STICKY EDITION statybinis UV/LED polygelis 15g

Tai patobulinta PORCELAIN SPARKLE GEL linija - dabar tie patys atspalviai, tačiau kitas produktas. STICKY EDITION polygeliai pritaikyti darbui su viršutinėmis formelėmis. Šių polygelių konsistencija ypač tiršta ir jie formuojami su polygelio skysčiu ir kietesniu teptuku.

Šis gelis padės sustiprinti net ypač silpnus, trapius, probleminius nagus. Priemonė užtikrina tvirtą sukibimą su natūralaus nago plokštele be jokių atšokimų. Šiuo geliu lengvai padengsite nagus bei apsaugosite nuo mechaninių aplinkos pažeidimų. Išskirtinė priemonės konsistencija leis lengvai bei tiksliai suformuoti norimą nago formą bei ilgį.

Unikali gelio formulė leidžia mėgautis subtiliu atspalviu, kuris užmaskuos natūralios nago plokštelės trūkumus. Iš toli atspalvis atrodo kaip natūrali, kamufliažinė NUDE spalva, o iš arti blizgutis elegantiškai ir subtiliai spindi. Šiuo geliu padengti nagai bus iš karto paruošti ombre ar prancūziškam manikiūrui.

tinkamas UV/LED lempoms
konsistencija - labai tiršta
formuojamas su polygelio skysčiu
ypatingai kietas, puikiai laiko arkas
maksimaliai ilgai išliekantis
tinka silpniems, trapiems, probleminiams nagams
maskuoja nago plokštelės netobulumus
lengvai dildžiuojamas
apsaugo nuo mechaninių aplinkos pažeidimų
su smulkiais, subtilaus atspalvio blizgučiais
suteikia sveikų nagų išvaizdą
tinka nago plokštelės sustiprinimui
idealiai tinka prancūziškam manikiūrui atlikti
tinka priauginimui naudojant viršutines formeles
tinka greitai EXPRESS korekcijai
kiekis 15g

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET
Parašykite savo nuomonę