Spaudos/Lipdukų klijavimas (wrappinimas)

Paslaugos verslui (siūlo paslaugas) Vilniuje skelbimas

Siūlo . 2024-04-07. Skelbimo ID: P17353564
Kaina, €:1 €
Veiksmas:Siūlo
Tipas:Kita

Esu kruopštus, kelių metų patirtį sukaupęs profesionaliose wrappinimo/reklamos dirbtuvėse, visada garantuojantis aukščiausios kokybės darbą, bei suteikiu garantiją savo darbams. Dirbu su photoshopu, tad jei reikėtų maketavimo darbų, galėčiau suteikti. Nusimanau apie kokybišką ir ekonomišką plėvelę, galiu visada patarti ir suorganizuoti tai, kas atitiktų Jūsų kokybės ir biudžeto lūkesčius. Atspausdinti ir išploteriuoti (išpjaustyti) lipdukus pagal jūsų pageidavimus irgi nėra problema. Bendradarbiauju su reklamos įmonėmis, kurios turi aukščiausio lygio gamybos mašinas. Visą darbo sklandumą palikite man, o rezultatu džiaukitės darbams pasibaigus.

Šis darbas yra kruopštus, visada siekiu kokybės atitinkančius jūsų lūkesčius ir marketingo standartus. Negailiu savo laiko jei tai reikštų kokybę. Esu fizinis asmuo, todėl atsovauju savo vardą, o jo teršti nenoriu.

Esu apklijavęs daugybę įvairių mašinų dirbdamas Portugalijoje "Overlay" wrapping industrijoje. Esu dirbęs reklaminėse įmonėse, todėl apklijuoti namų, ofisų, prekybos centrų, ligoninių langus man yra vienas malonumas.

Galiu apklijuoti:

- Orlaivius (lėktuvai, dronai, rc modeliai)
- Transportą (furgonai, mašinos, motociklai)
- Vandens transportas (kateriai, vandens motociklai, jachtos)
- Miško transportas (keturačiai, enduro, pit bike)
- Miesto transportas (dviračiai, stunt paspirtukai, riedučiai)
- Asmeninius daiktus (laptopai, playstations, telefonai)
- Namų techniką (baldai, durys, sienos, grindys ir pnš.)


Prašau dėl paslaugų ir kainų kreiptis:
+370 6969 1717
[email protected]

**
Maketavimo darbai, Lipdukų gamyba pagal užsakymą, Lipdukų klijavimas, Spauda pagal užsakymą, Spaudos klijavimas, Reklaminė spauda, Reklaminė lipdukų gamyba, Lipdukai ant sienos, Grindų lipdukai, Mašinų apklijavimas, Mašinų apklijavimas, Motociklų apklijavimas, Laivų apklijavimas, Vandens transporto apklijavimas, Orlaivių apklijavimas, Transporto apklijavimas, Tekstas lipduko formatu, Klijavimo darbai, Plačiaformatė spauda,Termo-Spauda ant rūbų (marškinėliai, kelnės, džemperiai ir t.t.)
Parašykite savo nuomonę