Sodo traktoriukas John Deere X167 Akcija

Sodo traktoriai (parduoda, siūlo) Kelmėje skelbimas

Parduoda . 2024-04-16. Skelbimo ID: P16528936
Kaina, €:5 499 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

AKCIJA ! Sodo traktoriukas John Deere X167 SUPER KAINA! TIK 5499.00eur
Paskubėkite įsigyti, PREKIŲ KIEKIS RIBOTAS
Įprasta kaina 6900.00 Eur

Dabar šie modeliai yra su galingesniais varikliais, didesniu valdymo komfortu ir paprastesne priežiūra tad padės darbus nuveikti dar greičiau ir su mažiau pastangų Traktoriukai su šoniniu žolės išmetimu dirba greitai, o veja atrodo tiesiog puikiai. Šios mašinos sukurtos taip, kad jas būtų paprasta ir patogu naudoti daugelį metų.

X167 modelis – galingiausias traktoriukas Standard X100 serijoje be surinkimo sistemos. Darbas be surinkimo yra spartesnis ir patiks tiems, kas turi didesnius plotus. Sukurtas ilgam tarnavimui ir patogiam darbui. Dideli ratai, patogi sėdynė ir elektrinis pjaunamosios įjungimas yra standartinė įranga. Su juo galima nuveikti labai daug darbų prižiūrint veją ar tvarkant teritoriją prie namų ir žiemą ir vasarą.


Variklis:

Patikimas „V twin“ 2 cilindrų benzininis „Briggs and Stratton“ variklis turi dar daugiau galios nei senasis X166- net 15,00 kW ir aukštą sukimo momentą, kad darbas būtų efektyvus ir našus pjaunant ar mulčiuojant žolę. Elektroninis degimo valdymas greitam užvedimui, priverstinis tepimas, mažesnė variklio vibracija lyginant su vieno cilindro varikliu, ir mažesnis triukšmas. Patogus aptarnavimas – keičiant alyvą nereikia jokių specialių įrankių.


Pjaunamoji:

Inovatyvaus dizaino „ Edge“ pjaunamoji su šoniniu žolės išmetimu yra tvirta ir universali. Darbinis plotis – 1,22 m. Pjaunamosios įjungimas – elektrinis. 3 Peiliai darbo metu persidengia, todėl neliks nenupjautos žolės per pjaunamosios vidurį. Jei norite efektyviai mulčiuoti – užsisakykite greitai sumontuojamą mulčiavimo komplektą. Po naudojimo ją lengva išplauti per įtaisytą plovimo angą.


Žolės surinkimas:

Jei reikia žolės surinkimo, šiam modeliui galima papildomai užsakyti ir sumontuoti 230 litrų talpos bunkerį.


Transmisija:

Šis traktoriukas turi hidrostatinę transmisiją su kuria lengva pasirinkti reikiamą greitį ir keisti važiavimo kryptį. Su 2 naujais greičio ir judėjimo krypties keitimo pedalais tai daryti dar paprasčiau ir lengviau. Pedalai yra patogioje pozicijoje, todėl valdymas ir darbas yra intuityvus ir lengvas. Greitis važiuojant į priekį – iki 8,9 km/h, greitis važiuojant atgal – iki 5,1 km/h.


Rėmas:

John Deere traktoriukai sukonstruoti naudojant tvirtą suvirintą rėmą, todėl traktoriukas atlaiko didesnes apkrovas. Rėmas yra iš 2,7 mm plieno ir sugeria išorines tempimo ir laužimo jėgas ir taip apsaugo kitus mechanizmus, todėl traktoriukas tarnaus ilgiau. Gale sumontuotas kablys, prie kurio prikabinus priekabą galima nuveikti dar daugiau darbų.


Komfortas

Valdikliai išdėstyti logiškai ir patogiai, todėl vairuotojas lengvai supras ir valdys mašiną. Valdikliai yra koduoti spalvomis pagal atliekamas darbines funkcijas, tad juos lengva įsiminti.

Darbas su šiuo traktoriuku yra tikras malonumas.
P.S. Patogesniam darbui yra įdiegta pastovaus greičio palaikymo kontrolė.


Garantija 36 mėn

BENDRADARBIAUJANT SU "SB LIZINGU" IR "MokiLizingas" PARDUODAME IR IŠSIMOKĖTINAI JUMS PALANKIAUSIOMIS IŠSIMOKĖJIMO SĄLYGOMIS

Kelmė pristatymas NEMOKAMAS!

JŪSŲ PATOGUMUI PREKĖS SIUNČIAMOS-PRISTATOMOS Į VISUS LIETUVOS MIESTUS! (PRISTATYMO KAINA 40 EUR VISOJE LIETUVOJE)

Adresas: Kelmė, Vytauto Didžiojo 47 (STIGA PARDUOTUVĖ)
Adresas: Kelmės raj. Verpenos km. Vilbėno g. 6 (HUSQVARNA PARDUOTUVĖ)
Tel: +37063272303 Žilvinas
Tel: +37069975545 Albinas
Į google maps vesti "Kelmės Technika"
Parašykite savo nuomonę