Sodo namas Vilniuje, Antakalnyje, Juodvarnių Sodų 25-oji g.

Parduodami sodo namai Vilniuje skelbimas

Parduoda . 2024-04-18. Skelbimo ID: P14903419
Kaina, €:54 000 €
1 kv. m kaina:2 160.00 €
Veiksmas:Parduoda
Aukštų skaičius:1
Bendras pastato plotas:25.00 kv. m
Sklypo plotas:6.00 a
Namo tipas:Karkasinis
Gyvenvietė:Vilnius
Mikrorajonas:Antakalnis
Gatvė:Juodvarnių Sodų 25-oji g.

Ypatumai / įranga:
  • Kraštinis sklypas
  • Rūsys

Išpuoselėtas, saugotas ir mylėtas 6 a. sklypas su sodo namu, ūkiniu pastatu ir stiklo-metalo šiltnamiu. Po ūkiniu pastatu yra rūsys.
Sodas yra viename iš labiausiai vertinamų Vilniaus rajonų. Gražus kraštovaizdis pasitinka grįžtant į namus ir išlydi į darbą, šalia draustiniai ir parkai, pušynai ir eglynai -vienos gražiausių Vilniaus vietų. Po darbų ar savaitgaliais galėsite mėgautis gamtos prieglobsčiu.
Galima statyti sodo namą (sodo namuose galima deklaruoti gyvenamąją vietą) iki 80 kv. m. be jokių statybos leidimų, nesilaikant naujausių energetinės klasės reikalavimų, arba vienbutį gyvenamąjį namą, lygiai tokia pat tvarka, kaip namų valdos sklype.
Nuosavu transportu pavyksta išvengti didžiųjų spūsčių, pasiekiant pagrindinius Vilniaus rajonus, nes galima rinktis iš 4 skirtingų maršrutų: Saulėtekio gatve, Žolyno gatve, Šilo gatve ir Batoro gatve.
Jei jau seniai galvojote apie gamtos kampelį, kuriame galėsite auginti savo ekologiškus vaisius ir daržoves, kepti skaniausią maistą ant laužo ar tiesiog poilsiauti, ši vieta tikrai skirta Jums!
Sklypas aptvertas, auga derlingi vaismedžiai.
Taisyklinga sklypo forma (stačiakampis).
Sklype yra įstiklintas metalinis šiltamis.
Dujų trasa praeina gatve šalia sklypo.
Vandentiekis vasarinis, elektra.
Parašykite savo nuomonę