Sklypas Klaipėdoje, Tauralaukyje, Beržininkų g.

Sklypai (parduoda, siūlo) Klaipėdoje skelbimas

Parduoda . 2024-09-20. Skelbimo ID: P17756098
Kaina, €:107 800 €
1 aro kaina:7 186.67 €
Veiksmas:Parduoda
Sklypo plotas:15.00 a
Žemės paskirtis:Namų valda
Vandentiekis:Miesto vandentiekis
Kanalizacija:Miesto kanalizacija
Elektra:Yra
Gyvenvietė:Klaipėda
Mikrorajonas:Tauralaukis
Gatvė:Beržininkų g.

Ypatumai / įranga:
  • Geras privažiavimas
  • Kraštinis sklypas
  • Be pastatų

Parduodamas žemės sklypas Klaipėdos mieste, Beržininkų g. 5 – tai puiki galimybė įsigyti sklypą su jau paruoštu statybos projektu ir leidimu.

Pagrindinė informacija apie sklypą:
Plotas: 15,40 arų, užtikrinantis pakankamai erdvės ne tik namo statybai, bet ir lauko zonos įrengimui, sodui ar kitoms veikloms.
Formavimas: Sklypas suformuotas atlikus tikslius kadastrinius matavimus, užtikrinančius tikslias ribas ir tvarkingą dokumentaciją.
Paskirtis: Vienbučių ir dvibučių gyvenamųjų pastatų teritorija, todėl sklypas idealiai tinka nuolatiniam gyvenimui arba kaip investicija.
Statybos projektas:
Namo projektas: Paruoštas vieno aukšto gyvenamojo namo projektas su statybos leidimu. Namo bendras plotas yra 144 kv.m., suplanuotas su 4 kambariais – tai erdvus ir modernus namas, tinkamas šeimai.
Energetinė klasė: Namo klasė A+++, užtikrinanti aukštą energinį efektyvumą, mažas šildymo sąnaudas ir komfortiškas gyvenimo sąlygas.
Komunikacijos:
Elektra: Sklype jau yra trifazis elektros įvadas (22 kW), užtikrinantis pakankamą galią visiems buitiniams ir statybos poreikiams.
Vanduo ir kanalizacija: Miesto vandentiekio ir kanalizacijos prijungimas, kas užtikrina patogumą ir nereikalauja įrengti vietinių sistemų.
Sklypo paruošimas:
Statybai paruoštas sklypas: Sklypas jau išlygintas ir sukeltas, tad nereikės papildomai investuoti į paruošimo darbus – iš karto galima pradėti statybas.
Vieta ir susisiekimas:
Vieta: Sklypas yra Klaipėdos mieste, strategiškai patogioje vietoje. Tai puiki vieta gyventi, nes šalia yra visa reikalinga infrastruktūra – parduotuvės, mokyklos, darželiai, viešasis transportas.
Susisiekimas: Labai geras susisiekimas tiek viešuoju transportu, tiek automobiliu. Tai leis lengvai pasiekti miesto centrą ar kitus svarbius objektus.
Kodėl verta rinktis šį sklypą?
Šis sklypas su paruoštu A+++ klasės namo projektu ir statybos leidimu yra puiki galimybė pradėti savo svajonių namo statybas be papildomų rūpesčių. Visi reikalingi inžineriniai sprendimai jau yra įgyvendinti, todėl galite sutaupyti laiko ir pinigų.

Daugiau informacijos galite gauti telefonu +370 673 99267 arba el. paštu [email protected].






Parašykite savo nuomonę