RAUDONAS nykštukas pudelis šuniukai parduodami

Pudelis veislės šunys, šuniukai (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas

Parduoda . 2024-07-18. Skelbimo ID: P17610754
Kaina, €:1 €
Veiksmas:Parduoda
Veislė:Pudelis
Lytis:Vada
Amžius:1 - 3 mėn.

Ypatumai / įranga:
  • Su dokumentais

Abu tėvai yra puikaus charakterio ir čempionato kilmės šunys (nacionaliniai ir tarptautiniai čempionai), vieno trofėjiškiausių mūsų rajone šunų palikuonys.

Šuniukus auginame namų aplinkoje su 24 valandų priežiūra, dalyvaujant vaikams. Mes juos visiškai socializuojame, kad jie būtų stabilūs, kai ateina į jūsų namus.

Jie keliauja į jūsų naujus namus, visiškai patikrinti veterinarijos gydytojo, tinkamai išvalyti nuo parazitų ir paskiepyti, kartu su pridedamais dokumentais.

Miniatiūriniai pudeliai puikiai tinka augintiniams butuose ir mažose erdvėse. Šie "ANTIALERGINIAI" šunys nesukelia ašarojančių akių, odos niežėjimo ar kitų alerginių reakcijų, todėl jie idealiai tinka alergiškiems žmonėms. Be to, jų kompanija gali teigiamai paveikti imunitetą, ypač vaikų. Miniatiūriniai pudeliai nepalieka plaukų aplink namus, todėl jie yra labai švarūs augintiniai. Jie yra labai ištikimi ir atsidavę savo šeimininkams, o jų meilė apima visus šeimos narius.

Jei norite praturtinti savo gyvenimą gražiu Miniatiūrinio pudelio šuniuku ar turite papildomų klausimų, drąsiai susisiekite su mumis: +381606868338

Galimas pristatymas visame pasaulyje.
Parašykite savo nuomonę