Perkraustymo paslaugos Slovėnija-Lietuva-Slovėnija LT-SL-LT

Pervežimas ir transportavimas, paslaugos (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas

Parduoda . 2024-03-27. Skelbimo ID: P8992282
Veiksmas:Parduoda

Perkraustymo paslaugos Slovėnija-Lietuva-Slovėnija LT-SL-LT
Į / IŠ Slovėnijos / Lietuvos PASTOVIAI GABENAME pagal individualius užsakymus fiziniams asmeniams ir firmoms: krovinius ir ne tik. ( parodos / mugės )
PERKRAUSTYMAI IŠ Slovėnijos, Į Slovėniją PRIEINAMOMIS KAINOMIS.
Mes vežame į visus Slovėnijos miestus, miestelius. Pervežame į visus Lietuvos miestus, kaimus, pristatome į namus, nuo durų iki durų.
VEŽAME:
BALDUS,BUITINĘ TECHNIKĄ, ĮVAIRIAS STATYBINES MEDŽIAGAS, KROVINIUS.
EURO PALĖTES, MOTOCIKLUS, DVIRAČIUS, AUTO-MOTO DETALES, IR ĮVAIRIUS KITUS KROVINIUS. Pervežame pagal susitarimą ir nestandartinius krovinius.
Visa Lietuva / Visa Slovėnija EL.PAŠTAS: [email protected] ; SKYPE: voris.uab TEL.NR.: +37067247506 ; viber: voris ( +37067247506 ) ; WhatsApp: voris ( +37067247506 ) Maloniai laukiame skambučių ar pasiteiravimų ! http://www.perkraustom.eu / http://www.voris.lt
Pervezimai, pervezimas. Perveza, veza, vezame, nuveza, vezame I, vezame is, gabename i slovėnija, gabename is Slovėnijos, vezame krovinius, veza krovinius, pervezimas kroviniu, nuvezimas krovinio, į Slovėniją veza, iš Slovėnijoss vezame, pervezimas iš SLOVENIA krovinių, pervezimas iš Lietuvos krovinių, veza iš lietuvos į Slovėniją, perveza iš lietuvos kroviniu, veza siuntas, vezame siutas į Slovėnija, vezame siuntas į Slovėnija, krovinių ir siuntų, iš Slovenia baldų, į Slovėniją baldų, iš lietuvos daiktų pervezimas, perkraustymas, persikraustymas, perkraustome iš, perkraustome į, perskraustymas į lietuvą, perkrausto pigiau, perkrausto saugiai, perkraustome greitai, perkraustymas į Slovenia, iš Slovenija perkraustymai, tarptautiniai perkraustymai.
Parašykite savo nuomonę