Nešiojama karaoke su belaidžiu mikrofonu Bluetooth

Įvairi garso (audio) aparatūra (parduoda, siūlo) Kaune skelbimas

Parduoda . 2024-09-02. Skelbimo ID: P17611921
Kaina, €:35 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

Dainuokite, kur tik norite, naudodami šią nešiojamą karaoke garsiakalbį! Lengvas ir galingas su 18 muzikinių vatų, idealiai tinka klausytis muzikos bet kur, vienam, su draugais ar šeima. Pridedamas belaidis mikrofonas, kuris pagyvins visus jūsų vakarėlius, o jame yra 6,3 mm jungties kištukas, skirtas prijungti antrą mikrofoną (nepridedamas) ir dainuoti duetus!
Naudodami daugybę nustatymų, pvz., Echo koregavimo arba ekvalaizerio, norėdami reguliuoti muzikos stilių, reguliuokite savo muzikos garsą kaip norite.
Šis lengvas garsiakalbis belaidžiu būdu lengvai jungiasi su visais įrenginiais, kuriuose yra Bluetooth funkcija. Jame taip pat yra USB prievadas, SD / TF kortelės lizdas ir 3,5 mm AUX IN lizdas (su kabeliu), kuriuo galima prijungti bet kurį išorinį garso grotuvą.
Tada galite atskirai reguliuoti mikrofono ir muzikos garsumą ir dainuodami pridėti savo balso aidą.
„Lexibook“ naršo apie karaokės tendencijas ir pristato „iParty“ – savo visiškai naują aukštųjų technologijų liniją, skirtą visiems dainavimo, šokių ir vakarėlių entuziastams. Karaokės reiškinys vilioja ir pasiseka tiek televizijoje, tiek internete, tiek mūsų išmaniuosiuose telefonuose su dainavimu ir šokiais susijusiomis programėlėmis tarp dažniausiai atsisiunčiamų!
Su „iParty“ ir jos karaoke sistemomis jūs turite tapti žvaigžde! Prijunkite mikrofoną prie karaokės, prijunkite savo išmanųjį telefoną prie Bluetooth ir lipkite į sceną! Dainuokite ir šokite pagal mėgstamas dainas su draugais ar šeima. Sukurta nešiotis visur, galite dainuoti, šokti, vakaroti ar klausytis muzikos bet kur ir bet kada!
Buvo išpakuota,tikrinta,viskas veikia
Prekes gausite Jums patogiausiu būdu: atsiimant iš mūsų parduotuvės, Kaune adresu - Plechavičiaus 4(Čečenijos aikštė-vidurinis šešiolikaaukštis) (darbo laikas 10-17 val. šeštadieniais iki 15 val. Apmokėjimas parduotuvėje tik grynaisiais, . Prekių katalogas nuolat keičiasi, kviečiame dažniau apsilankyti ir apžiūrėti kas naujo! www.emukas.lt
+37061149530
Parašykite savo nuomonę