Naujas figura formuojantis liekninantis bodis timpos

L / 40 / 12 / 10 dydžio moteriškos glaustinukės/ bodžiai (parduoda, siūlo) Kaune skelbimas

Parduoda . 2024-03-27. Skelbimo ID: P7814596
Kaina, €:20 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja
Dydis:L / 40 / 12 / 10
Spalva:Juoda

Tel. +370 60180806 arba www.vuno.lt

Naujas,patobulintas liekninamasis kompresinis bodis-timpos.

Dydis: L- tinka žmogui per liemenį nuo 65cm iki 85cm

Kvepuojantis liemens formavimo bodis idealiai tiks kiekvienai moteriai siekiančiai pradėti waist training'o programą. Šis bodis palaipsniui, padės sumažinti liemens apimtis ir paryškinti moterišką suluetą.Puikiai tinkantis nešioti po kasdieniniais rūbais, nes yra nepastebimas. Šis bodis yra švelnesnio poveikio, ne toks agresyvus kaip kiti bodžiai ar korsetai, jo sudėtyje nėra latekso, todėl su šiuo bodžiu mažiau prakaituosite.Kvepuojantis bodis švelniau suspaudžia pilvo sritį, todėl yra itin patogus nešioti kasdien.

Veikimas:
Dėvint bodį strangrinami pilvo srities raumenys, ištiesinama laikysena. Užsidėjus kbodį akimirksniu aktyvinama medžiagų apykaita, padidėja terminis ląstelių aktyvumas todėl greičiau šalinami organizme esantys toksinai bei nereikalingos medžiagos.
Bodyje esančios skylutės užtikrins greitą prakaito pasišalinimą. Puikiai tinka tiek dirbančioms sėdimą darbą, tiek daug judančioms moterims, taip pat tai idealus treniruočių ar aktyvaus laisvalaikio kompanionas.

Bodis itin patogus ir visiškai nevaržantis judesių, todėl gali būti nešiojamas bet kuriuo paros metu. Bodis stabilizuoja nugarą, neleižia kuprintis, išlaiko tiesią laikyseną, bei įtemptus pilvo giliuosius raumenis.

Pradedant liemens formavimo programą su šiuo bodžiu rekomenduojame nešioti po 3-4 valandas per dieną, poto nešiojimo laiką palaipsniui ilginkite.

Nauda:
Akimirsniu sumažina liemenį keliais centimetrais, (nešiojant reguliai apymtys gali sumažėti iki keliolikos centimetrų)
Išlaiko taisyklingą laikyseną, neleidžia kūprintis
Aktyvina kūno šiluminius procesus
Skatina toksinų bei nereikalingų medžiagų išsiskyrimą iš organizmo
Sudėtis: Neilonas

SIUNČIU VISOJE LIETUVOJE IR Į UŽSIENĮ +pašto išlaidos.
Parašykite savo nuomonę