Murkiantys beibiai ieško namų ;-)

Mišrios veislės katės, kačiukai (dovanoja, dovanai) Marijampolėje skelbimas

Dovanoja . 2024-09-06. Skelbimo ID: P17615758
Kaina, €:-
Veiksmas:Dovanoja
Veislė:Mišrūnas
Lytis:Vada
Amžius:1 - 3 mėn.

Štai kokie žavingi beibiai jau pradėjo dairytis namų ;-). Katiniukų šeimynėlė į šį pasaulį atkeliavo 2024.05.16, jau savarankiškai čepsi sausą maistelį, profiškai naudojasi dėžute su kraiku, visi paskiepyti, nukirminti ir sučipuoti, tad dabar tereikia pasirodyti plačiajai visuomenei, sužavėti murklių gerbėjus ir sulaukti pačių pačiausių šeimininkų (Y) . Taigi, jūsų dėmesiui :
- juodmargiukas Leksas. Kadangi jis visur numeris 1, tai ir prisistatys pirmutinis :-D . Kodėl nr.1? Ogi todėl, kad viską pradėdavo pirmiausiai iš visos vados - pirmas paragavo šlapio maistelio, pirmas pradėjo lakti, net mokint nereikėjo (Y) , pirmas pasitinka atėjus, pirmas eilėje pasmalsavimui, pirmas žaidimui, tad gal ir namus susiras pirmas ;-) ?
- Loidas - balčiausias iš visos šeimynos, pasidabinęs linksmomis dėmelėmis prie ausyčių, prisilipinęs tamsią uodegytę ir iš mamytės paveldėjęs žydras akytes ;-) . Jis drąsus, smalsus, nuolat viską pasiruošęs patikrinti, pačiupinėti ar tekštelėti letenėle per kažkokį keistą, iki šiol dar nematytą žaislą :-)
- trispalvytė Laila - pati spalvingiausia iš visų, linksma, žaisminga ir miela mažylė, kuriai net spirgėte spirga kuo greičiau sutikti mylinčius žmones ;-)
- na ir dvi sesytės Lona su Lega. Jos toooookios panašios viena į kitą, kad kartais net sunku atskirti kur kuri :-D . Abi įspūdingai išskirtinės spalvos, abi žydraakės, abi draugiškos, norinčios bendrauti, žaisti ir išdykauti, Tad jei dar kas ir namus padovanotų abiems kartu, tai būtų dvigubai smagu visiems ;-) (Y)
Na štai, pradžiai tiek, o jei jau radote tarp šių pūkuočių savo mylimuką, skambinkite tel. 8 690 63279 :-)
Marijampolė
Parašykite savo nuomonę