Metalo pjovimo staklės 400W Pjoviklis diskinis 400w

Įvairi pramoninė metalo apdirbimo technika, staklės (parduoda, siūlo) Šiauliuose skelbimas

Parduoda . 2024-03-28. Skelbimo ID: P15065032
Kaina, €:299 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

Metalo pjaustytuvas 4000W kampinis pjūklas
Efektyvus ir praktiškas metalo pjaustytuvas puikiai tiks darbui buityje, dirbtuvėse, garaže bei sunkesniems darbams esant apkrovai. Puikiai tinka pjauti įvairias medžiagas, tokias kaip geležis, aliuminis, varis, ketus, kietas metalas, lydiniai, taigi ir plieniniai vamzdžiai, kampiniai profiliai, kampučiai, strypai ir daugelis kitų. Pjoviklio širdis yra itin efektyvus variklis, kurio maksimali galia siekia 3000 W. Variklis perduoda savo galią per 2 trapecinius diržus tiesiai į veleną ir ant jo sumontuotą diską, todėl įrenginys yra tvirtas ir tikslus. Papildomas tokios konstrukcijos privalumas – labai tylus veikimas ir lengvas įrenginio aptarnavimas susidėvėjus trapeciniams diržams.
Pjoviklis turi dvigubą izoliaciją ir turi guolių sistemą, kuri sumažina pasipriešinimą. Mašina veikia su įvairių tipų diskais, kurių maksimalus skersmuo yra 400 mm ir 25,4 mm tvirtinimo anga. Mašina pasižymi lengvu valdymu, kompaktiška konstrukcija ir didžiausiu efektyvumu. Įrenginyje naudojamas galingas variklis, maitinamas iš elektros lizdo, užtikrina darbo komfortą ir garantuoja, kad įrenginys susidoros su kiekvienu jam iškylančiu iššūkiu. Darbų saugą užtikrina dangtelių komplektas ir saugus, patikimas jungiklis. Mašinos apačioje yra veržlė, kuri leidžia saugiai ir tinkamu kampu padėti nupjautą medžiagą. Viso pagrinde yra ratukai, kurių dėka įrenginį lengva transportuoti ir neštis po darbo vietą. Papildomas privalumas yra medžiaga, iš kurios buvo pagamintas pagrindas – visas pagrindas pagamintas iš storo plieno lakšto, padengto juoda apsaugine danga. Šis sprendimas padaro pagrindą visiškai atsparų mechaniniams pažeidimams, įskaitant smūgius. Kitų įmonių siūlomų ketaus analogų atveju, esant apkrovai, pagrindas dažnai sugenda, todėl įrenginys klasifikuojamas kaip pakeitimas. Plieno lakštas yra visiškai atsparus įtempiams ir taškiniams smūgiams.
Siūlomas modelis pasižymi patobulintu variklio aušinimu, didesnėmis ventiliacinėmis angomis, metaliniais gaubtais ir metaline rankena su neslystančia guma. Šis sprendimas užtikrina patikimą sukibimą ir saugumą.
KAINA 299€

21.Yra diskų atskirai 10€ 12€


ATSISKAITYMAS TIK GRYNAIS.


Prekiaujame įvairiais domkratais , kompresoriais , įrankiais autoremontui

Kreiptis telefonu : 867848410
Siunčiame į visus miestus
Visi skelbimai :

Apžiūrėti galite Šiauliai , Pramonės g. 21-1 parduotuvė ,ĮRANKIAI" šalia autobusų sustojimo Prekybos sandėliai. Darbo laikas : I - V 9:00 - 16:00
[!] Dirbame ir Šeštadieniais 9:00 - 13:00
Parašykite savo nuomonę