Jūros druska pėdoms Farmona

Rankų ir pėdų nagų priežiūros priemonės (parduoda, siūlo) Kaune skelbimas

Parduoda . 2024-04-27. Skelbimo ID: P16960330
Kaina, €:13.80 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

Profesionali druska pėdų vonelėms. Dėl didelės veikliųjų medžiagų koncentracijos druska užtikrina visapusišką net ir problematiškų pėdų priežiūrą.

FARMONA NIVELAZIONE produktai sukurti prakaituojančioms (hiperhidrozė), tinstančioms, linkusioms į padidintą nuospaudų bei suragėjimo formavimąsi pėdų odai, taip pat sausai ir šiurkščiai jų odai. Preparatuose gausu kruopščiai atrinktų ingredientų - šalavijo, cinko oksido, mentolio, inulino, lanolino, šlapalo ir kt.aliejų bei vitaminų, kurie veikia antibakteriškai ir turi dezinfekuojamąjį poveikį. Priemonė ne tik pašalina pėdų negalavimus, bet ir grąžina pėdoms lengvumo ir šviežumo pojūtį. Suteikia pėdoms lygumo ir minkštumo.

FARMONA PODOLOGIC FITNESS linija su sidabro jonais, kurie pasižymi puikiomis priešuždegiminėmis ir baktericidinėmis savybėmis. Ši produktų linija praturtinta šalavijų ekstraktu, cinko oksidu ir taukmedžio sviestu, todėl ypač teigiamai veikia aktyvių, sportuojančių žmonių pėdų odą. Pedikiūro metu naudojant šią liniją pėdų oda yra atnaujinama, oda veikiama antiseptiškai, sustabdomas bakterijų, atsakingų už nemalonaus kvapo formavimąsi, dauginimasis. Rekomenduojama linkusiai į prakaitavimą, suragėjusiai pėdų odai.

FARMONA PODOLOGIC ACID - specializuota linija su AHA ir BHA rūgštimis. Skirta pėdų odai, linkusiai į hiperkeratozę, taip pat itin sausai, pažeistai, trūkinėjančiai pėdų odai. Vaisių rūgščių kompleksas efektyviai ardo nuospaudas ir itin storus/sudėtingus odos suragėjimus.

FARMONA SMOOTH FEET tai regeneruojanti ir lyginanti druska, skirta sausos, linkusios skilinėti pėdų odos priežiūrai. Gaivus citrusinių vaisių kvapas papildomai sustiprina atpalaiduojantį poveikį.

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET
Parašykite savo nuomonę