Isblaivinimas/KODAVIMAI VILNIUSLIETUVA

Grožio sveikatos paslaugos (siūlo paslaugas) Vilniuje skelbimas

Siūlo . 2024-04-25. Skelbimo ID: P16940401
Kaina, €:150 €
Veiksmas:Siūlo
Teikiamos paslaugos:Gydymas

+370 692 33272, Isblaivinimas.Laselines.Nuo 150 eur.Nemokamos KONSULTACIJOS telefonu (Detoksikacija, išblaivinimai namuose, stacionare, kodavimai lazeriu ir akupunktūra,barokamera,vaistažolės,
netradiciniai rytų medicinos gydymo būdai, gydymas bioenergetika, psichiatrų, priklausomybių psichologės konsultacijos,nedarbingumo lapelių išdavimas, medikamentų išrašymas, tęstinis gydymas, laboratoriniai tyrimai,elektrokardiagramos, nukreipimai į kitas Lietuvos gydymo-profilaktikos įstaigas, bendraminčių bendruomenes. KONSULTACIJOS telefonu ir elektroniniu paštu išblaivinimo klausimais. Medicinos personalas, turintis licenzijas ir individualias įmones, teikia konsultacijas, atlieka gydytojo paskirtų vaistų į veną ir raumenis leidimą, lašelinių statymą . Vilniuje/Kaune/Klaipėdoje/Panevežyje. Gana sėkmingai, iki visiško atsisakymo, padedame atsisakyti priklausomybių. Būtinas Jūsų noras ir kantrybė. Maloniai kviečiame pasinaudoti mūsų KONSULTACIJOMIS visoje respublikoje.
„Kodavimas“ skamba labai miglotai ir paslaptingai. Taigi, kas tai per metodika ir kaip didžiausi alkoholikai staiga tampa blaivininkais?


Kodavimas gelbsti? TAIP !. Musu specialistai taiko siuos kodavomo budus; Hipnoze, Dovzenkos metodas, naltreksono (esperal) tabletes, injekcijos i raumenis, bioenergetika,"Torpedo" injekcijos ir kiti


Alkoholizmas – lėtinė liga, susijusi su ilgalaikiu svaigiųjų gėrimų vartojimu. Ji pasireiškia nenumaldomu potraukiu alkoholiui, psichine ir fizine priklausomybėmis. Alkoholizmas yra ne tik psichologinė liga, tačiau sukelia ir įvairių fizinių pasekmių: pažeidžia kepenis (gali sukelti kepenų cirozę), didina tikimybę susirgti vėžiu, arterine hipertenzija, be to, alkoholį vartojančius asmenis dažniau ištinka infarktas ir insultas. Svaigieji gėrimai gali sukelti ir staigią mirtį.



Atimti paskutinį gyvenimo džiaugsmą?


Specialistų teigimu, norintiesiems užsikoduoti galioja dar viena taisyklė – jie tai turi daryti laisva valia, niekieno neverčiami. Čia ir prasideda visos problemos – dažnas alkoholikas nepripažįsta savo ligos ir nemato jokio reikalo gydytis. Arba dar blogiau – alkoholis jam yra vienintelis gyvenimo džiaugsmas, o gydytojas – potencialus paciento priešas, norintis tą džiaugsmo šaltinį iš jo atimti, priversti juo bjaurėtis. Taigi, jeigu nuo alkoholio priklausomas žmogus koduotis ateis ne savo noru, didelė tikimybė, kad nieko gero iš to neišeis.




90 % tikimybė pasveikti


A. Dovženkos kodavimo metodas susideda iš dviejų skirtingų dalių. Pirmoji dalis yra savotiškas išbandymas – vykdomas bendras hipnozės seansas, trunkantis apie valandą, kurio metu nustatoma, ar psichokodavimo metodas konkrečiam žmogui tinka. Antroji dalis – individualus streso terapijos seansas uždarame kabinete, kuris trunka nuo penkių iki septynių minučių. Kuriam laikui užsikoduoti (metams ar septyneriems), specialistų teigimu, leidžiama pasirinkti pačiam pacientui. Teigiama, kad per seansą pasiekiama tokia žmogaus psichologinė būklė, kuri gali panaikinti norą gerti: sukuriama galinga refleksinė reakcija, užtikrinanti abejingumą svaigiesiems gėrimams. Stengiamasi žmogui parodyti jo situacijos baisumą ir taip išvaduoti jį nuo priklausomybės. Tačiau net jeigu pacientas koduotis ateina laisva valia ir labai nori nevartoti alkoholio, tikimybė, kad terapija bus veiksminga, nėra šimtaprocentinė. Be to, kartą per metus patariama atvykti pas specialistus „sustiprinti kodą“.




Gali visai neveikti


Per bendrą hipnozės seansą ne visų pacientų organizmai reaguoja, todėl yra tikimybė, kad terapija teigiamų rezultatų neduos. Be to, gydytojas gali pamatyti, kad tą dieną kurio nors paciento gydyti paprasčiausiai negalima ir jam teks ateiti kitą kartą arba streso terapijos technikos konkrečiam pacientui apskritai negalima taikyti.


Kita vertus, po kodavimo žmogus gali vėl pradėti gerti. Net jeigu po psichoterapijos procedūros asmuo negeria 10 metų, užten
Parašykite savo nuomonę