Interaktyvus žaislinis flamingas „Gotta Go” Little Live Pets

Įvairūs vaikiški žaislai, žaidimai (parduoda, siūlo) Kaune skelbimas

Parduoda . 2024-09-09. Skelbimo ID: P17657986
Kaina, €:32 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

Buvo išpakuotas patikrinimui.
Maistelis nepraplėštas,pilnas komplektas
Interaktyvus žaislinis flamingas, mėgstantis dainuoti, kratytis, šnekučiuotis, valgyti ir tuštintis ant tualeto! Maitinkite flamingą ir stebėkite, kaip jo kaklas juda. Kai flamingas norės nusilengvinti, jis informuos dainuodamas dainą! Pasodinkite jį ant tualeto ir stebėkite, kaip jis nusilengvina į dubenėlį.

Flamingas taip pat mėgsta kalbėti - tiesiog įrašykite, ką norite pasakyti, ir jis jums tai atkartos! Savo juokingais garsais, judesiais ir emocijomis flamingas privers visus dainuoti ir juoktis!

Daugkartinis magiškas maistas: ištuštinkite tualeto dubenėlio turinį ir stebėkite, kaip išmatos stebuklingai išdžiūsta į Flamingo maistą
Juokinga tualeto daina: kai jis dainuoja „Uh Oh! Gotta Go!“, Jūs žinosite, kad laikas pasodinti jį ant tualeto!
Stebėkite kaip valgo: maitinkite šerbetą jo „Flamingo“ maistu, tada klausykite, kaip jis kramto ir juda.
Kartoja tai, ką sakote: flamingas mėgsta kalbėtis ir automatiškai kartos tai, ką sakote. Norėdami dar kartą klausytis paskutinio įrašo, tiesiog paspauskite geltoną žvaigždės mygtuką po sparnu.
Rinkinyje: flamingas, flamingo maistas, kaušelis, tualetas
Reikalingos 4 x AA baterijos (rinkinyje nėra)
Prekes gausite Jums patogiausiu būdu: atsiimant iš mūsų parduotuvės, Kaune adresu - Plechavičiaus 4(Čečenijos aikštė-vidurinis šešiolikaaukštis) (darbo laikas 10-17 val. šeštadieniais iki 15 val. Apmokėjimas parduotuvėje tik grynaisiais, . Prekių katalogas nuolat keičiasi, kviečiame dažniau apsilankyti ir apžiūrėti kas naujo! www.emukas.lt
+37061149530
Parašykite savo nuomonę