Gera lovoje. J. Weiner

Istoriniai, meilės, nuotykių romanai (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas

Parduoda . 2024-04-26. Skelbimo ID: P14840923
Tipas:Istoriniai, meilės, nuotykių romanai
Kaina, €:3 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Naudota
Leidinio kalba:Lietuvių kalba

Jaunos amerikiečių rašytojos pirmasis romanas „Gera lovoje“ tapo tarptautiniu bestseleriu. Tai juokinga, stebėtinai švelni ir iki galo atvira istorija apie jauną žurnalistę, kuri išmoksta pamilti save storulę ir susikuria sau naują gyvenimo planą.
Romaną apie sėkmę, savigarbą, ištikimybę, išvaizdą, seksą, santykius su kitais smagu skaityti, nes jaučiasi, kad sakoma tiesa.
Dvidešimt aštuonerius metus Kenės Šapiro gyvenimas slinko beveik sėkmingai. Ji dirba reportere laikraštyje, myli savo draugus, savo foksterjerą Nifkiną. Iš dalies netgi susitaikė su savo storumu. Tiesa, mama iškrėtė netikėtą pokštą, o tėvas jau seniai dingo iš jos gyvenimo. Bet ką daryti, kai vieną dieną atsiverti visoje šalyje platinamą moterų žurnalą ir pamatai straipsnį „Mylėti apkūnią moterį“, kurį parašė... buvęs draugas Briusas? Ką gali jausti, kai paviešinamos tavo intymiojo gyvenimo paslaptys ir visų skaitomame žurnale esi išvadinama storule?
Tokį smūgį atlaikyti sunku. Bet rašytoja apginkluoja Kenę aštriu humoru, savigarba ir tvirtomis ambicijomis. Kenė susikuria protingą ir stilingą naujo gyvenimo planą...
„Gera lovoje“ – kiek kitoks požiūris į liūdesį, kurį moteriai tenka patirti dėl meilužio, tėvo ir savo pačios kaltės.
Parašykite savo nuomonę