Ergonominė kompiuterinė kėdė Jūsų Stuburo-nugaros apsauga

Darbo kambario kėdės (parduoda, siūlo) Kaune skelbimas

Parduoda . 2024-03-19. Skelbimo ID: P13056187
Kaina, €:69 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja
Spalva:Juoda

Žmonėms, kurie daug sėdi - praleidžia daug laiko prie kompiuterio, dirba sėdimą darbą ar turintys ortopedines (stuburo, sąnarių) problemas, yra rekomenduojama naudoti ir papildomą kėdę be atlošo, turinčią atramą keliams. Naudojant šią kėdę tiesiog nesigauna sedėti netaisyklingai, pagrindinis sėdinčiojo žmogaus svoris perksikelia į kelius.

Ilgis: 55 cm
Plotis: 45 cm
Reguliuojamas aukštis: 55-60 cm
Svoris: 7,5 kg
Karkasas: metalinis
Maksimalus žmogaus svoris iki 100 kg

Tai puiki ortopedinė kėdė, skirta saugoti nugaros raumenis, stuburą nuo pervargimo, įtampos.
Kaina 69 Eurai.

Akcija - kėdės pristatymas į jūsų adresą visoje Lietuvoje per kurjerį tik 9 Eurai.

Išrašome PVM sąskaitas faktūras. Suteikiame 1 metų garantiją !
UAB Esmina, dirbame jau 24 metai !!!


Ergonomines kėdes pristatome į bet kurią Lietuvos vietą per 1 darbo dieną ( į bet kurį Lietuvos miestą, miestelį, kaimelį ar net vienkiemį ), žodžiu pristatymas absoliučiai į visur Lietuvoje.

tel. 8-606-04342

Skambinkite kiekvieną savaitės dieną nuo 8:00 iki 20:00 (jeigu tuo metu negalėsime atsiliepti - perskambinsime).

Ergonominių - ortopedinių - biuro kedžių pardavimas visoje Lietuvoje. Jūsų kompiuterinės biuro kėdės turi būti sveikos, patogios ir patogios naudoti tiek ofiso ( biuro ), tiek ir namų aplinkoje. Suteikiame kokybės Garantiją 1 metams.

Naudoti ergonomines kėdes prie rašomojo stalo tikrai sveikintinas pasirinkimas, nes rašomasis stalas yra kiekviename ofise - darbe ir beveik visuose gyvenamuosiuose butuose - namuose (būtų tai darbo ofisas, įstaigos patalpos, gyvenamasis namas ar butas). Ergonominiai baldai rekomenduojami naudoti suaugusiems (vyrams ir moterims), paaugliams ir vaikams sėdėti, nes stuburą, nugarą ir sanarius turi kiekvienas - mažas ir didelis, o sėdint netaisyklingai pradeda kankinti nugaros skausmai - bėdos. Sveikatai apsaugoti ir sveikai gyventi reikia ne tiek ir daug pastangų. Rašomasis stalas ofise ar namuose tikrai neturi tapti priežastimi skaudančiai nugarai. Tai tikrai nebrangus baldas (ergonominė klūpima kėdė), suteikiantis palengvėjimą jūsų nugarai - stuburui.

Visos parduodamos kėdės, yra absoliučiai naujos.

Dovana Kalėdoms.

tel 8-606-04342

Skambinkite kiekvieną savaitės dieną nuo 8:00 iki 20:00 (jeigu tuo metu negalėsime atsiliepti - perskambinsime).
Parašykite savo nuomonę