Dizaino darbai, Reklamos paslaugos

Ieško darbo, ieškantys darbo Vilniuje skelbimas

Ieško . 2024-06-13. Skelbimo ID: P17494297
Veiksmas:Ieško
Dominančios specialybės:Dizaineriai, maketuotojai

Mūsų įmonėje gaminami: reklaminiai lankstukai, skrajutės, vizitinės korteles kvitai, katalogai, knygos, kvietimai, atvirukai (spausdinti, elektroniniai statiški ir animuoti), bilietai, brošiūros, lankstinukai, etiketės, reklaminiai paslaugų katalogai, plakatai, vėliavos, firminiai blankai, Vokai, prekės ženklai, iliustracijos, pakuotės, kalendoriai (sieniniai, staliniai, kišeniniai), bukletai, logotipai, maišeliai, nuolaidų kuponai, padėkos, žurnalai, sąskaitų-faktūrų šablonai, blankai, ir daug daugiau.

Šiuolaikiniame pasaulyje, kai tiek daug pasirinkimo ir konkurencijos, kiekviena įmonė nori būti žinoma ir matoma. Vienas svarbiausių įmonės įvaizdžio elementų – firminis stilius. Mes padėsime sukurti reklamą, suformuoti įmonės įvaizdį ir atlikti kitus Jums reikalingus darbus.

Darbų pavyzdžiai:
https://www.euroego.lt/dizainas


Stendai ant sienos, stendai prezentacijoms ir renginiams, konstrukcijos scenoms, apsauginės tvorelės. Atitvarai eilėms, eilių atitvarai, lankstūs magnetiniai stendai parodoms, informaciniai ir reklaminiai stendai. Vidaus ir lauko reklama, vizualinis apipavidalinimas ir paruošimas spaudai, podiumai, modulinės scenų pakylos. Stendai darbo įstaigoms, reklaminiai stalai, halogeniniai ir LED stendų šviestuvai, reklaminiai rėmeliai tiesaus kampo. Ekspozicijų stendai parodoms, parodų stendo įrengimas ir apipavidalinimas, reklaminiai baneriai ir stoveliai, Roll up ir Pop Up stendai. Vidinės ir išorinės reklamos gamyba, transportavimo dėžės ant ratukų, staliukai prezentacijoms ir degustacijoms.


UAB EuroEGO Ltd.
Tel.: (+370) 605 12959, (+370) 606 31237
[email protected]
www.euroego.lt
Parašykite savo nuomonę