Disney Junior Mickey žaidimų rinkinys su garsais ir figūromis

Žaisliniai herojai, figūrėlės (parduoda, siūlo) Kaune skelbimas

Parduoda . 2024-07-23. Skelbimo ID: P17576482
Kaina, €:35 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

Komplekte: Gaisrinė, 4 figūrėlės (Mickey Mouse, Duck Donald, Plutonas ir Figaro), gaisrinė mašina, gesintuvas, gaisrinis hidrantas, žarna, 2 kūgiai, kopėčios, telefonas ir stalas.
Peliukas Mikis į gelbėjimą: Pasiruoškite gesinimo nuotykiams su Peliuku Mikiu, Ančiuku Donaldu ir Plutonu! „Disney Junior Mickey Mouse Firehouse“ žaidimų rinkinys yra su žaisline gaisrine mašina ir priedais, kurių vaikams reikia padėti Mikiui išgelbėti Figaro ir gesinti gaisrus.
Realistiški garsai: paspauskite raudoną mygtuką, kad išgirstumėte jaudinančius gaisrinės garsus!
Riedantis gaisrinis automobilis: žaislinis gaisrinis automobilis turi laisvai riedančius ratus ir yra pasirengęs gabenti patogią peliuko Mikio ar Ančiuko Donaldo figūrėlę, kad reaguotų į avarinę situaciją. Eismui blokuoti naudokite 2 kūgius. Pritvirtinkite žarną prie sunkvežimio arba hidranto. Gaisrai užgesus, nusukite sunkvežimį į stotį ir pastatykite jį prie gaisrinio stulpo, pasiruošę kitam gelbėjimui.
Įkvepia vaizdingam žaidimui: šis peliuko Mikio tematikos židinys yra 12,5 colio aukščio ir turi 2 lygius. Jame yra atidaromos durys, 3 kambariai ir automobilių stovėjimo aikštelė. Yra tiek daug būdų, kaip ikimokyklinukai gali būti kūrybingi su figūrėlėmis, transporto priemone ir kilnojamais priedais.
Nuslyskite ugnies stulpu: kaip ir tikroje gaisrinėje, šiame dviejų aukštų žaidimo rinkinyje yra stulpas, kurį Disnėjaus draugai gali naudoti norėdami pasiekti žemę. Padėkite bet kurią figūrą ant platformos ir nustumkite jas žemyn stulpu, kad greitai išliptumėte.
Judančios kopėčios: kopėčias galima pastatyti taip, kad būtų galima išgelbėti Figaro nuo medžio arba judėti aukštyn ir žemyn gaisrinėje.
Naujas
Prekes gausite Jums patogiausiu būdu: atsiimant iš mūsų parduotuvės, Kaune adresu - Plechavičiaus 4(Čečenijos aikštė-vidurinis šešiolikaaukštis) (darbo laikas 10-17 val. šeštadieniais iki 15 val. Apmokėjimas parduotuvėje tik grynaisiais, . Prekių katalogas nuolat keičiasi, kviečiame dažniau apsilankyti ir apžiūrėti kas naujo! www.emukas.lt
+37061149530
Parašykite savo nuomonę