Dezinfekcinis skystis paviršiams Medisept 1000ml

Kosmetologinių reikmenų dezinfekavimo priemonės (parduoda, siūlo) Kaune skelbimas

Parduoda . 2024-04-27. Skelbimo ID: P16926382
Kaina, €:12.40 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

Alkoholinis preparatas skirtas naudoti gastronomijoje, slaugos namuose, sanatorijose, sveikatingumo ir SPA salonuose, kirpyklose, grožio salonuose, masažo salonuose, vaikų darželiuose, mokyklose ir dezinfekuoti paviršius, kurie liečiasi su maistu. Puikiai tinka valyti ir dezinfekuoti mažus ir sunkiai pasiekiamus paviršius, tokius kaip stalviršiai, stalai, rankenos, rankenos, taip pat kirpyklų ir kosmetikos įrangai bei aksesuarams. Produktas turi baktericidinį, mieliacidinį, mikobakterijų tuberkuliozės ir ribotą virucidinį poveikį. Jis veikia prieš Rota ir Adeno virusus.

platus mikrobicidinis spektras vos per 30 sekundžių prieš bakterijas, grybelius, tuberkuliozės bacilas, apvalkalą turinčius virusus, Adeno, Rota
turi unikalių valymo savybių
sudėtyje nėra aldehidų ir fenolio, todėl nekeičia dezinfekuotų paviršių spalvos
didelė medžiagų tolerancija ABS plastikui ir apmušalų medžiagoms
veiksmingumo garantija
didelis infekcijos rizikos sumažėjimas
registracija - medicinos prietaisas ir biocidinis produktas
paruoštas naudoti
neutralus kvapas

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET
Parašykite savo nuomonę