Blizgučiai nagams Reflective Effect

Nagų dailė, nagų dailės priemonės ir aksesuarai (parduoda, siūlo) Kaune skelbimas

Parduoda . 2024-04-27. Skelbimo ID: P17015542
Kaina, €:2.50 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

Viskas prasideda nuo šviesos ... Ir baigiasi šviesa! Išskirtinių blizgučių kolekcija slepia du skirtingus efektus. Pirmasis yra įprastas klasikinis blizgus efektas - toks jis mažai apšviestoje vietoje. Antrasis - ypač ryškus ir prieš šviesą žėrintis milijonais šviesą atspindinčių blizgių dalelių. Koks efektas bus matomas, priklausys tik nuo šviesos ir jos intensyvumo!

Išskirtinių atspalvių blizgučiai nagams padės Jums sukurti išskirtinio dizaino manikiūrą ar pedikiūrą. Jie puikiai tinka dirbant su geliniu lakavimu ar nagų priauginimu, taip pat juos galima naudoti su paprastu nagų laku.

Šiuos blizgučius galite naudoti įvairiais būdais:

barstykite juos ant neišdžiovinto paviršaus ir tada džiovinkite LED/UV lempoje - taip pasieksite šerkšno efektą
tolygiai įtrinkite į lipnų bazės/spalvos sluoksnį, tada padenkite viršutiniu sluoksniu ir džiovinkite LED/UV lempoje - taip nago paviršius bus lygus, o įlieti blizgučiai žibės mažomis, ryškiomis dalelėmis
barstykite juos ant neišdžiovintų dažų paviršiaus t.y. ornamentų ir linijų ir tada džiovinkite LED/UV lempoje - taip išskirdami bei pabrėždami savo kurtus dizainus

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET
Parašykite savo nuomonę