Vaško šildytuvas depiliacijai 100w

Depiliacinio vaško šildytuvai (parduoda, siūlo) Kaune skelbimas

Parduoda . 2024-03-27. Skelbimo ID: P12521287
Kaina, €:35.90 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

Depiliacija vašku užtikrina ilgalaikį lygios odos efektą. Profesionalaus vaško šildytuvo dėka mes galime lengvai ir greitai paruošti vašką depiliacijai. Prietaiso korpuse įmontuotas lietimui jautrus valdymo skydelis, kurio dėka mes galime lengvai reguliuoti prietaiso temperatūrą priklausomai nuo naudojamo vaško tipo. Didelė prietaiso galia greitai pašildys vašką iki optimalios/tinkamos temperatūros. Įrenginyje įmontuotas termostatas garantuoja, kad vaškas visada turės tinkamą temperatūrą. Elektroninis valdymo pultas leidžia pritaikyti įrenginį savo poreikiams. Dėl temperatūros indikatoriaus mes tiksliai žinome, kokia yra prietaiso temperatūra. Tinka įvairių rūšių vaškui šildyti.

Prietaisas turi du veikimo režimus:

„Solid“ kietojo vaško režimas, temperatūros diapazonas iki 85'C
„Canned“ vaško skardinėje darbo režimas, temperatūros diapazonas iki 75 C
Pasiekus pasirinktą temperatūrą, prietaisas pereina į palaikymo režimą.

Techniniai duomenys:

įtampa AC 200–240V, 50Hz
galingumas 100W
talpa - 500ml
palaikoma temperatūra 30-135C
temperatūros reguliatorius
lietimui jautrus valdymo korpusas

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET
Parašykite savo nuomonę