Parduodamos Kitos patalpos Rokiškio rajono sav., Rokiškyje, Laukupio g.

Įvairios parduodamos (komercinės) patalpos Rokiškyje skelbimas

Parduoda . 2024-03-01. Skelbimo ID: P10692133
Kaina, €:159 000 €
1 kv. m kaina:269.74 €
Veiksmas:Parduoda
Patalpų paskirtis:Kita
Aukštas (pusrūsis = -1):2
Patalpų plotas:589.46 kv. m
Savivaldybė:Rokiškio rajono sav.
Gyvenvietė:Rokiškis
Gatvė:Laukupio g.

Strategiškai patogioje vietoje, Rokiškyje, Laukupio gatvėje 5A, parduodamas sėkmingai veikiantis autoservisas su visa reikiama įranga, išvystytu prekės ženklu, suformuotu kolektyvu ir klientų duomenų baze. Įmonė įkurta 1992-aisiais, visą veiklos laikotarpį plėtėsi, buvo rekonstruotos patalpos ir modernizuotos darbo vietos, įkurtos automobilių detalių parduotuvės. Norint tobulai dirbti, buvo sumontuoti du kėbulų geometrijos atstatymo stendai, rekonstruota ir patobulinta dažymo kamera, sumontuota speciali įranga "Standox" dažams parinkti. Didėjant darbų apimčiai, sumontuota moderni ratų suvedimo ir balansavimo kompiuterinė įranga, įsigytas išmetamųjų dujų analizatorius ir kompiuterinė variklių bei stabdžių diagnostika. Visa tai leidžia skubiai ir kokybiškai remontuoti kėbulus, diagnozuoti važiuoklės, variklio gedimus ir kokybiškai juos sutaisyti. Įmonė taip pat montuoja ir remontuoja dujų įrangą. Šiuo metu yra suformuotas lojalių nuolatinių klientų ratas, sudarytos sutartys su juridiniais asmenimis ir draudimo bendrovėmis. Įmonė turi interneto svetainę.

Autoservisas įsikūręs erdviame 22 arų sklype, dviejuose pastatuose, kurių bendras plotas 589,46 kv. m. Patalpos šildomos kietu kuru, yra visos komunikacijos. Palankios įsigyjimo sąlygos: galimas pardavimas išperkamąja nuoma arba išsimokėtinai.

Tik apžiūrėję gyvai, galėsite įvertinti parduodamo autoserviso privalumus.

Susidomėjote? Norėtumėte įsigyti? Susisiekite su mumis dabar tel.: +370-640-32442 arba apsilankykite www.nta21.lt.

NORITE SĖKMINGAI PARDUOTI AR NUSIPIRKTI NEKILNOJAMĄJĮ TURTĄ – MES ĮSIKLAUSYSIME Į Į JŪSŲ PAGEIDAVIMUS IR PADĖSIME PRIIMTI GERIAUSIUS SPRENDIMUS! PAS MUS JŪS GAUSITE AUKŠČIAUSIO LYGIO PASLAUGAS - PROFESIONALUMAS, GERA REPUTACIJA IR ATSIDAVIMAS.

NEDELSKITE IR SKAMBINKITE MUMS JAU DABAR!!!

PIRKĖJUI NĖRA TAIKOMAS TARPININKAVIMO MOKESTIS!
Parašykite savo nuomonę