Gelinio lako topas su blizgučiais 5ml

Priemonės manikiūrui ir pedikiūrui (parduoda, siūlo) Kaune skelbimas

Parduoda . 2024-04-25. Skelbimo ID: P14716678
Kaina, €:3.50 €
Veiksmas:Parduoda
Tipas:Nagų lako viršutinė danga
Būklė:Nauja

Jei ieškote nepakartojamo spindesio - pristatome savo perlą! Tai gelinio lako viršutinis sluoksnis pasižymintis ypač dideliu atsparumu įbrėžimams bei nuostabiu blizgesiu.

Mikro blizgučiai suteikia ypatingą blizgesį, o vidutinio tirštumo konsistencija užtikrina darbo komfortą. Ši priemonė nenutekės ant odelių, ją galėsite panaudoti visų nagų padengimui arba sukurti išskirtinį dizainą atskiriems nagams. Naudokite su skirtingomis spalvomis ir išgaukite skirtingus nagų dailės dizainus. Šis viršutinis gelinio lako sluoksnis nepalieka lipnaus sluoksnio, todėl darbo laikas taip pat sutrumpės.

ypač blizgus, lengvai pasiskirsto
nenuteka ant odelių
nepalieka lipnaus sluoksnio
atsparus mechaniniams pažeidimams
galima naudoti su visomis gelinio lako spalvomis

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET
Parašykite savo nuomonę