Akcija! Universalus sodo Purkštuvas Midori 16 L

Sodo ir daržo purkštuvai (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas

Parduoda . 2024-03-28. Skelbimo ID: P13935772
Kaina, €:54 €
Veiksmas:Parduoda
Būklė:Nauja

DĖMESIO ! AKCIJA !!! Akumuliatorinis sodo purkštuvas MIDORI ( Fighter) 16 Ltr. Universalus akumuliatorinis purkštuvas MIDORI puikiai tinka sodo, daržo ar šiltnamio priežiūrai.
statybose – pelėsių naikinimo priemonėms, mažos klampos dažiklių purškimui
dezinfekavimo ir valymo priemonių purškimui.
Vejos, sodo ar pasėlių piktžolių naikinimui.

Akumuliatorinis purkštuvas turi reguliuojamus purkštukus su teleskopiniu antgaliu, kurie suteikia naudotojui plačią purškimo sritį ir leidžia dirbti bet kokiuose plotuose. Purkštuvą lengva naudoti ir krauti. Surinkimas trunka tik akimirką, o visus purkštuvo komponentus lengva valyti. Purkštuvas patogiai nešiojamas ant naudotojo pečių, o didelis bako dangtelis leidžia lengvai užpildyti baką.

1. Akumuliatorinis Purkštuvas MIDORI (Fighter)16 L

Maitinimas - 12V
Galingumas - 35 W
Variklio apsisukimai - 3300 - 3600 aps./min
Darbinis slėgis - 0,10 - 0,45 Mpa
Teleskopinė rankena - 480 - 850 mm
Guminės žarnos ilgis – 130 cm
Akumuliatoriaus tipas - 12 V, 8-10 AH
Bako talpa: 16 L
Skysčio bakas - PE (polietilenas)
Akumuliatorinio purkštuvo našumas - 2,4 - 3,8 l / min
Filtrai – 2 vnt. Kokybiškesniam purškimui.

12V įkroviklis .Voltmetras, rodantis įkrovos lygį.

AKCIJA !!! SUPER sodo Purkštuvas – Super kaina – Dabar tik 54.90 EUR.

VERTAS DĖMESIO.

Sodo purkštuvas skirtas nešioti ant pečių ir idealiai tinka vidutiniam ir dideliam purškimui. Taip pat jis yra geriausias pasirinkimas darbui šiltnamiuose ir kitose uždarose patalpose.

Belaidis purkštuvas yra universalus ir efektyvus sodo įrankis, kuris leis Jums visapusiškai prižiūrėti savo augalus. Purkštuvas gali būti naudojamas sodininkystėje, žemės ūkyje, namų soduose ir žemės sklypuose, purškiant augalus, purškiant nuo uodų ir juodųjų muselių, taip pat purškiant dezinfekcines chemines medžiagas. Akumuliatoriaus purkštuvo variklis žymiai sumažina naudotojo pastangas purškiant, todėl efektyvumas yra apie keturis kartus didesnis nei dirbant su rankiniu purkštuvu.

Šis purkštuvas atitinka aukščiausius kokybės standartus. Jis turi galingą variklį, filtrą ir žemos įtampos įspėjimo sistemą, kuri apsaugo akumuliatorių nuo pažeidimų. Membraninis siurblys turi apsauginį vožtuvą, kuris automatiškai riboja slėgį sistemoje. Puikios kokybės purkštuvo komponentai garantuoja patikimą veikimą ir ilgą tarnavimo laiką be gedimų. Sustiprintas purškimo bakas užtikrina maksimalų sandarumą.

SIUNČIU Į VISUS LIETUVOS MIESTUS pagal susitarimą.

TECHNIKA SODUI IR MIŠKUI
(Motoblokai / kultivatoriai, žemės grąžtai, Žoliapjovės, Grandininiai pjūklai, grandinių staklės, Trimeriai ir krūmapjovės, medienos , metalo pjovimo staklės, gęžimo staklės,dujiniai ir dyzeliniai šildytuvai, Ekektriniai kaloriferiai, Oro kompresoriai. Elektrinė, Benzininė ir Akumuliatorinė sodo -miško technika. )

Susisiekite ir visuomet rasime Jums palankiausią sprendimą!

Daugiau informacijos telefonu 8695 02852




Parašykite savo nuomonę